Festival key visual depicting levitating men

Animiraj (se): Radionica piksilacije za decu

22/8/2024

Stop-trik animacija je zanimljiva i zbog toga jer reditelj može biti i sopstveni glumac! Oko kamere beleži obične stvari koje kasnije u procesu montaže postaju prava čuda! Animanimina radionica piksilacije biće poligon za neka takve čarolije u kojima će polaznici uživati.

Radionicu vodi Marija Vulić, umetnička direktorka Evropskog festivala animiranog filma dece i mladih Animator fest u Jagodini. Marija je osnovala i uspešno vodi školu animiranog filma u gradskom kulturnom Kulturnom centru, tako da će svoje bogato iskustvo u radu sa mladim polaznicima u kreativnom procesu nastajanja animiranog filma preneti i najmlađim Čačanima.

News featured image

Marija je inače animatorka čiji smo sjajni film Trkija gledali u takmičarskom programu Animanime 2020. godine, a imaćemoo zadovoljstvo da je pozdravimo i u sastavu ovogodišnjeg žirija takmičarskog prorama profesionalnih filmova  za decu.

Radionica će se održati u petak i subotu, 8. i 9. novembar od 13 do 15 časova u Klubu Kulturnog centra. Uzrast polaznika: 12-15 godina (stariji razrdi osnovne škole). Broj polaznika ograničen. Prijava polaznika i obaveštenja možete dobiti na broj 065 56 23 193.

News additional image
No items found.
Animanima Festival Logo White